Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi sklepu do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 42
  • Izuleek
    Gniezno
    Buciki
    2017-02-15
    Gorąco polecam, najlepszy sklep na swiecie i najlepsze promocje na buty! Super!
  • Marta
    Czernichów
    Zakupy
    2017-02-15
    Bardzo miła i rzetelna obsługa telefoniczna! Wysyłka błyskawiczna! Zdecydowanie POLECAM!
  • Paulina
    Polkowice
    zakupy
    2017-02-11
    Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Błyskawiczna wysyłka. Polecam sklep.
  • marlena
    Harklowa
    wszystko super
    2017-02-01
    zakupy udane szybka i bezproblemowa dostawa, buty rewelacja. Dziękuje i jeszcze nie raz skorzystam:)
  • Justyna
    Świętochłowice
    Polecam
    2017-01-08
    Super buciki , takie jak na zdjęciu i błyskawiczna przesyłka. Dzisiaj poleciłam tą stronę znajomym , mam nadzieje że skorzystaja i tez będą w pełni zadowoleni tak jak ja :)
  • Marcin
    Tczew
    Perfecto
    2017-01-07
    polecam bardzo szybka dosatawa towar zgodny ze zdjeciem i wszystko godne zaufania nie mam zastrzezen i napewno bede korzystal tu nie raz
  • Karolina
    Nowa Sól
    Super
    2017-01-06
    Ekspresowa wysylka, buty piękne i wygodne. Cena tez bardzo fajna, polecam!
    Odpowiedź sklepu:
    03 marzec 2017 10:54
    Dziękujemy za ciepłe słowa i zapraszamy do ponownych zakupów ! Pozdrawiamy Zespół ButySportowe.pl
  • Sebastian
    BYTOM
    sklep
    2017-01-06
    serdecznie polecam ButySportowe.pl przesyłka bardzo szybko załatwiona jeszcze raz polecam moja ocena 6+
  • marta
    Giżycko
    opinia
    2017-01-05
    Sklep super ekspresowa dostawa bardzo dobry kontakt tel polecam pewnie nieraz jeszcze skorzystam z uslug
  • Piter_25
    Warszawa
    Wszystko gra
    2016-12-09
    W sklepie zakupiłem we wtorek za pobraniem buty adidas GALAXY TRAIL M. W czwartek były już u mnie, bo wysyłka kurierem w dobrej cenie. Sam but nie jest może jakiś rewelacyjny (nie ma wad), ale bardzo dziękuję sklepowi za sprawnie przeprowadzoną transakcję. Podsumowując: Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobra cena. PS. ciekawostka, buty wysłane przez sklep 50Style :)
  • z 42
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...